Despre autor

Mihai Ivașcu

Mihai Ivașcu (1997, București) a absolvit Publicitate și un masterat în Studii culturale (Centrul de Excelență în Studiul Imaginii). În liceu a fost redactor șef-adjunct al revistei Art Out, iar în studenție a colaborat ca reporter și voce pentru Radio România Cultural. 

A publicat în Liternet, Dilema Veche, cv30, Dissolved Magazine, SUB25, a1.ro, Noise Poetry, Opt motive, Poesis internațional etc. Debutează cu volumul de poezie pe cer jetoane (CDPL 2019) și scrie în antologiile Izolare forțată (CDPL 2020), Despre debut. Istorii personale (CDPL 2021), Fenomenul Green Hours (CDPL 2021).

Participă la rezidențe și festivaluri literare (Memorialul Ipotești, Colocviile Tinerilor Scriitori, Stand-Up Poetry, Tabăra de creație Petre Stoica, Festivalul internațional de Poezie București ș.a.) și în proiecte culturale (Apropo de literatura română contemporană 2019, Writers Happy Hour 2021, ConnectArts-Note 2021, De la Neacșu la AR 2022). Freelancer cultural, moderează podcast-ul Lumea de mâine și oferă servicii de PR & consiliere în sectorul artistic.

Foto: Ciprian Măceșaru